Unikke etplansboliger i eksklusive materialer

Boligareal: 108 m2
Lærkevej 17, Ansager Kontantpris: 1.345.000 kr.

Indretning:
Entré og bryggers, badeværelse, soveværelse med skabsvæg, 2 gode værelser på hver 10 kvm. og 44 kvm køkken/ alrum og stue i ét med udgang til sydvest vendt terrasse og have.
Boligerne opføres som dobbelthuse med hver sin have med græsplæne, parkeringspladser (2 stk. pr. bolig) med perlegrus. Terrasser og gangstier belægges med Herregårdssten.
Husene vil være total nøglefærdige ved overtagelsen med FULDMURET vandskurede vægge, trælofter, træ/alu vinduer/døre. Gulvene kan være træ eller klinker – der er gulvvarme i alle rum med trådløs styring. Inventar og hvidevare fra enten HTH eller Designa – valgfri.
Der er mulighed for at få loftet i kip i køkken/alrum – eller der kan etableres et stort loftsrum til opbevaring eller måske en hems ? DU bestemmer hvis du er med fra starten !

Området:
Tæt på hal med motionscenter, bokseklub og mange andre aktiviteter.
Ansager er en by med 1.500 indbyggere beliggende midt i en herlig natur med mulighed for mange vandreture, kanoture og ørredfiskeri – og kun 3 km. fra Kvie Sø, der er et naturskønt rekreativt søområde med kiosk, pandekagehus, selskabslokaler, børnevenlig badestrand og legeplads.
I Ansager er der 30 km. zone i hele midtbyen med et flot nyt torvemiljø og et velfungerende forretningsliv med både dagligvare- og specialbutikker, tankstationer, bilvask, skole, SFO, børnehave og et aktivt foreningsliv med 75 foreninger/ klubber – bl.a. en succesrig bokseklub – af det kulturelle bør straks nævnes Møllen og Musikgalleriet.
Ansager Skole er en afdelingsopdelt skole (fra 0. – 9. kl.)

Oplysninger
Hus:
108 m2
Værelser:
3
Byggeår:
2012
Model:
Dobbelthus
Tal
Pris:
1.345.000 kr.
Postnr.:
6823
Plan:
1

  Kontakt os

  Vi glæder os til at høre fra dig. Brug formularen herunder til at kontakte os direkte.


   Kontakt os

   Vi glæder os til at høre fra dig. Brug formularen herunder til at kontakte os direkte.


    Kontakt os

    Vi glæder os til at høre fra dig. Brug formularen herunder til at kontakte os direkte.


    WordPress Video Lightbox Plugin