Det siger kunderne

Se vores præsentationsfilm

Marianne Kjær, Ans

Vi har bygget hus i Ans i Midtjylland i samarbejde med Familie-Huse. Vi kan kun give vore allerstørste anbefalinger til at vælge Familie-Huse. Gennem hele forløbet har vi oplevet stor professionalitet og vi har hele tiden følt os trygge ved at arbejde sammen med Familie-Huse.
Efter byggeriet er blevet færdigt (naturligvis til aftalt tid), har vi haft besøg af vurderingsmand fra realkreditforeningen, som var yderst imponeret over det håndværksmæssige arbejde + materialevalg. Han sagde, at han plejer at komme ind i et hus, som skal vurderes, og starte med at finde de første 20-30 fejl, men han fandt ikke en eneste mangel, som var værd at nævne.
De små fejl eller mangler, som har skullet rettes, har Familie-Huse med kort varsel udbedret på trods af den lange køretur for deres egne håndværkere – yderst tilfredsstillende.
Vi kan kun anbefale Familie-Huse på det varmeste, da vi har følt os i sikre og trygge hænder gennem byggeprocessen.

Mange hilsner

Marianne Kjær
Hermelinvej 13
8643 Ans

Kim Jensen Rosengreen, Skødstrup

Ærligt og redeligt, kort og godt. Byggeri i høj kvalitet til tiden. Vi startede i marts 2015 og fik at vide, at huset er færdigt torsdag i uge 43 kl 12:00, og det var det. Ingen fejl eller mangler, og stor forståelse for ændringer undervejs.

Maja Kodbøl Mulbjerg, Skjern

Familiehuse bygger for os nu.
Har Intet at klage over, alt køre efter planen.
Jeg kan kun give ros og der er hurtigt svar, hvis vi har spørgsmål. Super god service, både på mail og på selve byggepladsen.
Vil meget gerne anbefale familiehuse til andre.

Lone Bundgaard,

Vi byggede med Familie-Huse i 2008/2009, og alt forløb gnidningsfrit og yderst professionelt. Familie-Huse havde svar på alle vores spørgsmål, og har kunnet imødekomme alle vores idéer og ønsker til huset, og var hurtig med input. Ikke på noget tidspunkt har vi været i tvivl om, at vi havde valgt det rigtige byggefirma til at bygge vores drømmehus.

Lone Bundgaard

Birthe Rasmussen, Brørup

Da vi skulle indhente tilbud for at bygge et helt nyt hus havde vi flere forskellige husfirmaer i spil – for god ordens skyld nævner vi ikke nogen navne da de første kontakter ikke var så positive.

Da var det at vi tilfældigt læste en annonce i avisen om et firma som hed Familie-Huse.

Allerede ved vores første møde blev vi mødt med et fokus og en imødekommenhed som mere end opfyldte vores ønsker. Der sad nu en person som lyttede til vores drømme om et nyt hus – og vi havde mange spørgsmål.

Min mand og jeg har haft stor glæde af at arbejde med Familie-Huse – det er et fantastisk firma som man bare kan stole på og som udfører et kvalitets arbejde. Lige fra tilbudsfasen over projektering til opførelse og ikke mindst i eftersalgsfasen. Ja, så det må blive ren; “dobbel dobbel FEM” for at udtrykke det på Etta Cameronsk.

Hilsen
Birthe Rasmussen
Søparken 32
6650 Brørup

Peter Nødskov, Middelfart

Vi har i 2006 fået bygget vores hus af Familie-Huse. Inden vi gik igang havde vi gjort mange undersøgelser idet vi også hørte diverse skræk historier i forhold til byggesjusk osv. Vi havde ligeledes flere møder med Familie-Huse, hvor vi også fik svar på nogle af de spørgsmål som var vigtige for os.
Når vi tænker tilbage på vores samarbejde med Familie-Huse så kan vi kun anbefale firmaet. For os var tryghed og tillid alt afgørende idet vi ikke selv er håndværksuddannet og havde heller ikke mulighed for at være på byggepladsen hele tiden. Vi oplevede nogle yderste kompetente arkitekter, byggeledere og håndværkere som alle arbejdede på vores drømmehus med et engagement som gik ud over vores fantasi. Tidsfristerne var alle overholdt, der var fuld tryghed i forhold til ratebetalingerne, alt blev udført i bedste materialer og da vi pludselig havde brug for hjælp med flisebelægningen (det lavede vi selv) så hjalp de faktisk også med det selvom det ikke var deres ansvar.

Noget som betød meget for os var ligeledes kontakten til byggelederen netop fordi vi havde mange spørgsmål til det at bygge nyt hus. Byggelederen var altid til at komme i kontakt med, og omend ikke andet blev vi ringet op samme dag. Der var tale om et samarbejde karakteriseret ved tillid og tryghed som især var vigtig når byggelederen gav os gode råd i forhold til deres erfaringer fx. i forhold til materialevalg.

Nu har vi haft vores hus i en del år, og vi har stadig oplevelsen af, at vi bare har været heldige med valget af byggefirma. Der har ikke været ubehagelige overraskelser eller ting som ikke har været i orden. Vi havde ligeledes meget positive erfaringer med vores 1-års eftersyn. Familie-Huse har levet særdeles positivt op til vores forventninger og vi har fra ekstern side (byggesagkyndig) også fået beskæftiget at de har bygget med gode materialer og efter alle regler.

Venligst
Peter Nødskov
Slåenkvisten 10
5500 Middelfart

Lone og Thomas, Kaas

Familie-Huse har i 2008/2009 bygget vores drømmehus i det nordjyske, og det har været en yderst positiv oplevelse. Fra første møde, hvor vi stort set selv havde planlagt hvordan vores hus skulle se ud, og helt til afleveringen af huset og det færdige resultat er alt forløbent gnidningsløst og yderst professionelt.

Vi havde fra starten gjort os rigtig mange tanker om hvordan vores hus skulle se ud, og hvilke materialer vi gerne ville have. Familie-Huse havde svar på alle vores spørgsmål, og har kunnet imødekomme alle vores idéer og ønsker til huset, og var hurtig med input og idéer.

Vi boede på Sjælland og byggede hus i det nordjyske, og afstanden har aldrig været årsagen til problemer.
Kommunikationen har primært været telefonisk og pr. mail og der var altid et hurtigt svar. Hvis vi ikke fik kontakt med det samme, så blev vi senere på dagen altid ringet op. Kommunikationen var/er rigtig god. Selv nu efter at vi er flyttet ind i vores drømmehus og måske stadig har enkelte spørgsmål til diverse ting, så modtager vi altid et hurtigt og professionelt svar.

Vi kan kun nikke genkendende til de andre der er skrevet om Familie-Huse. Et yderst professionelt firma, der er til at stole på og som udfører et kvalitetsarbejde ud over det normale. Som andre skriver så var tryghed og tillid også meget vigtigt for os, og det er nøgleordene for Familie-Huse. Ikke på noget tidspunkt har vi været i tvivl om at vi havde valgt det rigtige byggefirma til at bygge vores drømmehus.

Mvh.
Lone & Thomas Bundgaard
Højvangen 9, Kaas

WordPress Video Lightbox Plugin