Vi bygger i hele Danmark

Lærkevej 17, Ansager

Grundoplysninger

Størrelse:
108 m2
Plan:
1
Værelser:
3
Byggeår:
2012
Model:
Dobbelthus

Lærkevej 17, Ansager

  • 6 unikke étplansboliger i eksklusive materialer - helt individuel indretning.

Tal

Pris:
1345000 kr
Brutto:
7595 kr
Netto:
7367 kr
Udbetaling:
70000 kr

Om huset

6 unikke étplansboliger i eksklusive materialer - helt individuel indretning.

Indretning:
Entré og bryggers, badeværelse, soveværelse med skabsvæg, 2 gode værelser på hver 10 kvm. og 44 kvm køkken/ alrum og stue i ét med udgang til sydvest vendt terrasse og have.
Boligerne opføres som dobbelthuse med hver sin have med græsplæne, parkeringspladser (2 stk. pr. bolig) med perlegrus. Terrasser og gangstier belægges med Herregårdssten.
Husene vil være total nøglefærdige ved overtagelsen med FULDMURET vandskurede vægge, trælofter, træ/alu vinduer/døre. Gulvene kan være træ eller klinker - der er gulvvarme i alle rum med trådløs styring. Inventar og hvidevare fra enten HTH eller Designa - valgfri.
Der er mulighed for at få loftet i kip i køkken/alrum - eller der kan etableres et stort loftsrum til opbevaring eller måske en hems ? DU bestemmer hvis du er med fra starten !

Området:
Tæt på hal med motionscenter, bokseklub og mange andre aktiviteter.
Ansager er en by med 1.500 indbyggere beliggende midt i en herlig natur med mulighed for mange vandreture, kanoture og ørredfiskeri - og kun 3 km. fra Kvie Sø, der er et naturskønt rekreativt søområde med kiosk, pandekagehus, selskabslokaler, børnevenlig badestrand og legeplads.
I Ansager er der 30 km. zone i hele midtbyen med et flot nyt torvemiljø og et velfungerende forretningsliv med både dagligvare- og specialbutikker, tankstationer, bilvask, skole, SFO, børnehave og et aktivt foreningsliv med 75 foreninger/ klubber - bl.a. en succesrig bokseklub - af det kulturelle bør straks nævnes Møllen og Musikgalleriet.
Ansager Skole er en afdelingsopdelt skole (fra 0. - 9. kl.)