Vi bygger i hele Danmark

Familie-Huse A/S

Typehuse og individuelle huse.

De eneste standarder ved Familie-Huse A/S er huse opført i byggeteknisk høj standard med et altid unikt udseende.

Vi ved, at en stor del af fornøjelsen ved at få bygget et nyt hus, er ved at kunne være med til at påvirke udformningen indretningen. Alle vores huse laves typisk som fuldmurede huse.

Husene opfylder ethvert ønske til en bolig, der harmonerer perfekt med såvel den omgivende natur, som den enkelte families krav til kvalitet, komfort og funktionalitet.

Alle husene har gennemtænkte planløsninger og spændende detaljer. Husene leveres i flere forskellige størrelser.

Hvert hus med forskellige tilvalgsmuligheder, således er alle muligheder til stede for at få et hus, som lever op til den enkelte families drømme og behov.

Har en bygherre en byggegrund for øje, vil Familie-Huse A/S være behjælpelig med at klarlægge mulighederne for at få et hus opført. Når grund, hustype, materialer og økonomi er valgt i samarbejde med os, klarer vi alt det praktiske.

Vi styrer forløbet med arkitekt- og ingeniørarbejdet, byggeansøgning, tilslutninger til de offentlige værker, diverse godkendelser og selve byggeriet. Alt i forvejen aftalte ydelser. Fast aftalt pris og klar til indflytning til fast aftalt tid - Enkelt og ligetil.